Martin Stoelinga sommeert bestuursleden OD gelijk op te stappen

Hoi Carla van Tricht, Liedewei Timmermans en Jolanda Gaal

Wij zijn beland in een corona achtige sfeer doorgaan of op geven.

Jullie zullen begrijpen na de onverwachte uitspraken van Carla en Liedewei dat mijn droom de fusie muurvast zit.

Jolanda had nog geen reactie gegeven maar ik neem aan dat de reactie van Liedewei en Carla met de voorzitter Jolanda is besproken. Theo en Aad hebben zich 1 jaar ingezet om dit te bereiken, zonder 1 euro vergoeding anders dat Jolanda beweerd dat Theo 1700 euro zou hebben ontvangen waarom deze leugen, Jolanda heeft 200.000 euro ontvangen voor haar hobby. Ik vind deze beschuldigingen onterecht en ook niet nodig voor  de bezigheid om te komen tot een grote stadspartij, Jullie moeten toch ook inzien dat dit de enige weg is om ooit iets te bereiken voor onze stad.

Helaas door deze actie is het vertrouwen opgezegd, door Stadsbelangen, en veel van de leden onafhankelijk.

Tevens mijn droom een grote stadspartij, Wat gebeurd is is bekend half Delft heeft gereageerd, en zeker niet op de laatste plaats de andere partijen die lachen in hun vuistje.

De vele reacties die ik heb ontvangen geven de zwarte pieten aan Jolanda Liedewei en Carla. Ik heb hier veel verdriet van.

OK het zij zo, ik stel daarom voor na overleg VNG Theo Poelgeest dat dit bestuur aftreed zij hebben het vertrouwen verloren JP de Wit heeft zijn functie al neergelegd.

Ik hoop dat Jolanda en Carla hetzelfde doen, dan kan ik doorgaan met het samen gaan een grote stadspartij, alleen nu met Bram het vervolg traject in.

MIJN DROOM

Laat mij wel even weten dat jullie akkoord gaan de schade is groot heel groot maar nog niet verloren, ik wil niet weten wie hiervoor verantwoordelijk is te snel gehandeld zonder overleg. Het zag er mooi uit na het Ring Pass overleg algeheel een JA.

Ik hoop een snelle beslissing en daadkracht het uitschrijven bij de KvK

Ik ga door met de ingeslagen weg en hoop op een snelle afhandeling van het mailtje naar de K.V.K zodat ik verder kan met mijn droom EEN GROTE STADSPARTIJ VOOR DELFT>

Groetjes Martin

Martinus Hendrikus Johannes Maria Stoelinga

geboren 03-05-1943 te Eindhoven

Van de Spiegelstraat 38, 2613 GA Delft