D66 wethouder Huijsmans doet te weinig tegen beruchte Flitspaal kruispunt Westlandseweg – Beatrixlaan


Weer de meest flitsende paal van Nederland

Afgelopen Dinsdag tijdens het Delfts Kwartiertje stelde ik de flitspaal kruising beatrixlaan Westlandseweg aan de orde. Helaas waren mijn 2 minuten spreektijd voor vier onderwerpen op. Dus kon ik niet op de antwoorden van wethouder Huijsmans ingaan. Zo wordt elke oppositie de kop ingedrukt.

Het klopt gewoon niet wat Huijsmans zegt. De gemeente gaat sinds 2014 wel over de bebording. Ik wil dat er dynamische snelheidsdisplays komen om de automobilist actief te waarschuwen of attenderen op de flitspaal. Maar ik kom er wel op terug in de gemeenteraad met een initiatief voorstel.

Kijk maar naar het filmpje van de vergadering. Vanavond was het ook in EditieNL

Jan Peter de Wit