Weer bewoner Gasthuislaan is vertrouwen in wethouder Huijsmans kwijt

D66 wethouder Martina Huijsmans

Van Bewoner

Lieve allemaal,

Misschien komt het door het mooie weer, misschien is het de zomervakantie, misschien is het echt minder erg maar ik ervaar persoonlijk nauwelijks meer overlast. Ja het is wat drukker dan vroeger maar er zijn ook dagelijks veel minder vrije parkeerplaatsen dan vroeger dus het ‘bestemmingsverkeer’ is ook duidelijk toegenomen.

Indien nodig plaats ik met alle liefde mijn handtekening onder toekomstige brieven maar ik heb besloten geen deel meer uit te maken van delegaties die het stadhuis bezoeken.

Ik word daar nl bloedchagrijnig van en het haalt duidelijk niets uit. Ik zal dus ook bij het komend overleg niet aanwezig zijn. Neemt niet weg dat ik diegenen die nog wel zin hebben om te strijden alle succes toewens!

Groetjes, Michèle


Veiligheidssituatie Gasthuislaan – gesprek met de wethouder

Allen,

Het is gelukt een nieuw datum te plannen. We kunnen dit gesprek op woensdag 4 september as tussen 16.00 en 17.00 uur bij ons op het gemeentekantoor houden.

Willen jullie mij t.z.t. weer laten weten of je bij dit gesprek aanschuiven?

Groet,  Met vriendelijke groet,  

sr. Projectmanager | Gemeente Delft |Realisatie
Stationsplein 1 | Postbus 78 | 2600 ME Delft