apr 23

Mijn sportschool Club Sportart Fitness betreurt besluit van regering

Mijn sportschool Club Sportart Fitness stuurde me onderstaand bericht. Voor de goede orde, ik betaal mijn maandelijkse abonnement. Ik begrijp dat ik later die maanden er extra erbij krijg.

Delft, 23 april 2020

Beste lid van Club SportsArt Fitness,

Afgelopen dinsdagavond heeft Premier Rutte namens het kabinet duidelijkheid gegeven over de ruimte die wij, als burgers, gaan krijgen na 27 april 2020 m.b.t. het Corona virus. Die ruimte komt er vooralsnog vooral voor kinderen en jongeren. Dit betekend helaas dat onze Sportschool nog dicht moet blijven.

Alhoewel gezondheid voor alles gaat, betreuren we het besluit. We hebben de voorbije weken als team al het nodige gebrainstormd en nagedacht over hoe we de “1,5 meter” samenleving ook zouden kunnen laten werken in de Sportschool. NL ACTIEF, de branche vereniging voor Sportscholen, heeft ook een goed onderbouwd protocol opgesteld om verantwoord te kunnen sporten voor de sector Fitness. Deze is ingediend bij het ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Met als uitgangspunt zo snel mogelijk weer open en passend bij de 1,5 meter samenleving. We hopen dat het protocol positief beoordeeld wordt en we snel weer open mogen.

Voor nu betekend dit dat we gaan kijken hoe we wel de jeugdlessen weer kunnen opstarten, deze zullen dan in ieder geval buiten plaatsvinden.
Met pijn in ons hart moeten we accepteren dat ondanks dat we staan te popelen om weer open te gaan, we nog geduld zullen moeten hebben.

Het is voor veel mensen nu een moeilijke tijd. Wij hopen dat u ondanks dat het nog even zal duren al wel zin heeft om weer bij ons te komen sporten en u uw contributie blijft betalen. Zonder uw steun komen wij deze ook voor ons moeilijke periode niet door.

We willen nogmaals benadrukken dat wij de periode die wij dicht zijn en u niet heeft kunnen sporten zullen compenseren door uw abonnement kosteloos met deze periode te verlengen. Op deze manier blijft het voor ons financieel haalbaar om “overeind” te blijven omdat de einddata van de abonnementen allemaal verschillend zijn.

Als elk lid zijn contributie van mei niet zou betalen dan zouden we in die maand helemaal geen inkomsten hebben terwijl diverse vaste lasten (welke we al zoveel mogelijk hebben geprobeerd te verlagen) gewoon doorlopen. De tegemoetkoming van de Overheid is helaas niet voldoende.

We hopen op uw begrip en zijn u erg dankbaar als u uw contributie blijft betalen. Tenslotte hopen we dat iedereen in beweging blijft en natuurlijk gezond. En zien we er naar uit u snel weer in de Sportschool te mogen verwelkomen.

Team Club SportsArt Fitness
Club-Sportsartfitness.nl/gesloten-ivm-het-coronavirus/
Info@club-sportsartfitness.nl