nov 20

IQ Partij: Wij vragen om opheldering van contradicties, die de gemeente Delft heeft geproduceerd

 
Beste Monique,
Iedere grote innovatie is een multi-miljarden-cadeau van de ontwikkelaars aan de maatschappij.
De vruchten van de innovatie oogst de maatschappij voor 99.9% of meer, de uitvinders voor 0.1% of minder.
Daar is het onbegrijpelijk, dat gekozen bestuurders van staatsorganen, die op grote potten van belastinggeld zitten, verklaren, voor het verder realiseren van de innovatie maar  0 cent (nul cent) over te hebben.
Terwijl het evident is, dat ze echte handreikingen kunnen doen. De burgers, van die het belastinggeld komt, gaan dat zeker weten goed vinden. Zeker kan de gemeente een IQ-Klik-Huis bij ons kopen en als kijkhuis op een centrale plek in de stad opstellen.
Het lijkt er op, dat ze niet willen en met machtsmisbruik bezig zijn. Het lijkt er op, dat ze vooral de burgers niet willen informeren, daarmee geen ongewenste vragen komen.
Kunt u mij uiteenleggen, beste Monique, dat ik dat vals zie?  Ik vrees van niet !
Kunt u mij uiteenleggen, waarom Karin Schrederhof , wethouder wonen in Delft, zich in contradicties verstrikt? De ene dag “Ik kom graag langs.”  De volgende dag:  “Er is geen reden, om te praten. Ik kom niet.
Ik heb geen interesse in een innovatie, met die men volgens vak-professoren van de TU Delft veel sneller en goedkoper kan bouwen en de 12.000 zoekende families in de regio Delft en de 200.000 zoekende families in Nederland sneller aan een betere woning kan helpen.
Ik laat die graag in de regen staan.
Het belastinggeld verdelen wij liever aan onze groep, die met het juiste partijboek en de juiste afstamming (tal van onderzoekers hebben die groep beschreven en beschrijven ze ieder keer opnieuw op internet – onder ander als de grootste parasiet, die de wereld gekend heeft – ga eens lezen, o.a. Walter Jongenelis heeft het vaak op Facebook over die groep, o.a. Ronald Bernard heeft via www.dvM-tv.com 5 video´s over die groep op Youtube gezet, ga ze ook bekijken, al van meer dan 40 miljoen mensen bekeken), want sinds onze undercover levende groep de machtsorganen van onze wirtsvolkeren heeft geïnfiltreerd en strategische machtsposten heeft bezet, kunnen wij dat.
De burgers hebben niets meer te melden. Mogen ze ook morren . Maakt niet uit. Wij gaan door met ons beleid voor onze groep. De enen krijgen alles. De anderen krijgen niets, zeg ik, wat vele van ons ook al lachend hebben gezegd. Mogen de burgers dat ook machtsmisbruik noemen. Dat scheelt mij niets. Mag machtsmisbruik ook als misdrijf in het Boek van Strafrecht staan, maakt mij niets uit. Deze wetten gelden niet voor ons.
Want op de rechterstoelen en in de politie zitten al zo grote groepen van ons volk, dat ze ons effectief tegen strafvervolging kunnen beschermen. Die zijn geoefend, hebben hun trucks, doen dat iedere dag. En bij de volgende verkiezingen gaan de burgers toch weer op onze mensen stemmen, want ze kunnen ons niet herkennen, niet aan ons uiterlijk, niet aan ons lachen.
Zo stemmen ze weer op genoeg leden van onze undercover-groep. Zo blijven wij niet alleen aan de macht. Zo kunnen wij die nog uitbouwen. Dus: Uitvinders, die de grote bouwbedrijven, die ons volk controleert, concurrentie willen maken met innovaties: nee, die laten wij verhongeren. Die sturen wij van de kast naar de muur: die krijgen niets, 0 cent !”
Kunt u zien, beste Monique, dat de lange lezing boven van Karin Schrederhof over haar volk, van die ze het laatste deel alleen gefluisterd heeft, zodat maar ik en weinig anderen het hebben gehoord, goed onderbouwd is? Of niet onderbouwd? Gaat weer het bullshit-argument komen “complot-theorie”, zoals altijd, wanneer het volk en zijn bezigheden in het licht worden gezet?
Graag hoor ik het van u, Monique! En ga a.u.b. dit mail doorsturen naar Karin Schrederhof, die ijzeren zwijgt over de contradicties, die zij geproduceerd heeft, en a.u.b. ook aan mevrouw burgemeester Bijsterveld, die mij gezegd heeft, dat wethouder wonen Karin zeer spontaan is, als eerste verklaring voor de contradicties, en dat ze haar nog eens wil vragen over dit thema ´contradicties´ .
Ik had een opheldering van de burgemeester verwacht, maar heb van haar sindsdien niets meer gehoord. Nog altijd wil ik graag ook een verklaring van haar, het hoofd van het stadsbestuur, het hoofd van B&W, omdat het toch niet niets is, als een lid van haar team van een misdrijf wordt verdacht, het misdrijf machtsmisbruik. EEN VERDENKING, DIE GOED ONDERBOUWD IS EN DOOR HAAR BLIJVEN ZWIJGEN  ALTIJD GROTER WORDT.
Walter Jongenelis en Roland Bernard ga ik over de verdenking informeren, en mijn 550 facebook-vrienden ook.
Met vriendelijke groet
Gunt Niessen
IQP (Partij met IQ),
IQB (bouwen met IQ)
PS:  natuurlijk, beste Monique, gaan wij onze crowdfunding-platvorm inzetten, www.crowdfunding.jaaaa.net  (talen Nederlands en Duits, met mooie foto´s), indien de gemeente Delft laat zien, dat ze wil doorgaan met doodzwijgen en verhongeren laten van de innovatie ´IQ-Klik-Huis, snel en demontabel bouwen` , bedacht binnen de muren van Delft, op die 200.000 families in Nederland wachten.
De verantwoordelijken voor de seinen misdrijf <machtsmisbruik> en nu verdacht, zullen hun doel niet bereiken, maar het tegendeel, en kunnen wel een onderzoek van de raad van de stad en verdere stappen verwachten.
======================================================================
Het mail boven is antwoord op het mail beneden
======================================================================
‐‐‐‐‐‐ Original Message ‐‐‐‐‐‐‐
On Thursday 15 November 2018 11:36, Monique wrote:

Beste heer Niessen, we hebben intern gekeken naar uw vraag aan ons. Echter zoals ik al eerder heb  aangegeven investeren wij als gemeente niet zelf.

Ons advies is dus dat u in gesprek moet gaan met investeerders. Die contacten hebben we als gemeente ook niet.

Ik ga er vanuit dat de professoren waar u met de TU in samenwerkt u verder kunnen brengen intern TU dan wel extern. Zoals ook binnen de Green Village men de nodige contacten dan wel de route kunnen aangeven hoe aan investeerders te kunnen komen.

Het crowdingsplatform is een mooi instrument, ik kan onvoldoende inschatten of het optimaal kan functioneren voor wat u wil kan.

Ik wens u veel succes toe met uw verdere uitrol van uw plannen.

Met vriendelijke groet

Monique

Adviseur Delft Technology Partners

Onderwijs/Economie
Gemeente Delft

================================================================
 mail aan :    Monique ,  jpdewit@ziggo.nl   f.vanvliet@groenlinksdelft.nl 
================================================================